maanantai 17. kesäkuuta 2013

Kahvia ja kanelipullaa dieetin eväiksi?

Olen kokeillut elämäni aikana vain muutamaa proteiinipatukkaa. Näistä ensimmäinen, jonka merkkiä en enää muista, oli niin pahanmakuinen, ettei enää toista tehnyt mieli. Meni pitkään ennen kuin uskaltauduin maistamaan toista proteiinipatukkaa ja se ei ollut paljoa ensimmäistä parempi.

Koska reissun päällä ollessa on säänöllinen syöminen välillä haastavaa, päätin kokeilla proteiinipatukoita uudelleen. Tällä kertaa päädyin Leaderin Low Carb-patukkaan, jonka makuna on suklaan makuinen kaneli-kardemummapatukka ja patukan kääreessä on kuva kanelipullasta. Hieman epäilyttävää, eikö? :)

Kuppi kahvia ja mielikuva kanelipullasta toimii. Leaderin patukka on sopivan kanelinen ja lievästi makea. Koostumuksen ansiosta voi melkein kuvitella sen olevan pulla muutettuna patukan muotoon. Leaderillahan on makuja vaikka muille jakaa ja aion pysytellä tässä ainoassa (tähän asti) turvallisessa merkki-vaihtoehdossa. Jos yksi leaderin patukka on jopa hyvän makuinen, voisi olettaa muidenkin olevan. Otetaan siitä siis pikkuhiljaa selvää ja kerrotaan niistä muistakin mielipiteet.

Leaderia myydään jopa ruokakaupoissa, mutta sitä saa myön netin kautta. Esimerkiksi Hyvinvoinnin Tavaratalossa on runsas valikoima erilaisia proteiinipatukoita.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti